Verzenden en retourneren

Verzenden

Wij proberen alle bestellingen die geplaatst worden voor 18:00, de volgende werkdag te laten afleveren. Wij zijn hierbij wel afhankelijk van de pakketbezorgdiensten en kunnen dit dan ook niet garanderen.

Wij verzenden alle bestellingen voor 5.95 euro.

Ophalen

Het is niet mogelijk op bestellingen af te halen, alles wordt verzonden vanuit een centraal magazijn.

Retourneren

Toch niet tevreden met het geleverde product en wil je dit retourneren, dan is dit geen probleem. Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket.

In geval van retour sturen vragen wij je om even een mail te sturen naar info@123geurtjes.nl. Vermeld in deze mail je naam, ordernummer, product en met voorkeur (is natuurlijk niet verplicht) de reden van retour sturen.

Indien je producten retour stuurt, dan moet het product in originele staat en verpakking worden terug gestuurd. Beschermende folie om het doosje mag niet beschadigd zijn! De verzend- of afhaalkosten zijn in geval van retour sturen wel voor eigen rekening.

Je mag het pakket terugsturen naar onderstaand adres:

123geurtjes.nl
D. Huijser van Reenenstraat 34
9103 NE Dokkum

Wanneer het retour gestuurde artikel is ontvangen, krijg je van ons een bevestigingsmail. Hierna word het aankoop bedrag binnen 14 werkdagen terug gestort op de desbetreffende rekening.