U kunt op drie manieren afrekenen bij 123geurtjes.nl

iDeal
Bankoverboeking
MisterCash / Bancontact
Op rekening via Achterafbetalen.nl

Bij het plaatsen van een bestelling krijgt u de mogelijkheid om een afleveradres op te geven. Standaard verzenden wij uw bestelling naar het facturatie adres. De factuur sturen wij altijd alleen naar het factuuradres.

Uw bestelling wordt door de bezorger bezorgd op het opgegeven afleveradres. Indien de pakketbezorger niemand aantreft kan hij of zei het pakket bij één van uw buren afleveren. De bezorger zal een kennisgeving achterlaten in uw brievenbus waar hij het pakket voor u heeft afgeleverd. Als bezorgen bij de buren niet mogelijk is dan zal de pakketbezorger de volgende werkdag wederom het pakket bij u proberen te bezorgen.

Wij streven er naar al onze bestellingen binnen 2 werkdagen te verzenden. Bestellingen worden verzonden met DHL of PostNL.

Bestellen is bij ons erg eenvoudig. Plaats een product in de winkelwagen en vul uw uw gegevens in. Vergeet niet eventueel een alternatief verzendadres op te geven. Direct na ontvangst van uw betaling beginnen wij me het verwerken van uw bestelling.