Betaalmogelijkheden

iDeal

Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de snelste en gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Waarom betalen met iDEAL?

  • Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
  • Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
  • Op werkdagen voor 15:00 uur met iDEAL besteld? Morgen in huis!
  • Betalen met iDEAL is bij 123geurtjes.nl  altijd volledig gratis.

Vooruitbetalen

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van 123geurtjes.nl overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:

VIBS | 123geurtjes
IBAN: NL10ABNA0404967329

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboek tijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

Achteraf betalen

Bij achteraf betalen kun je eerst de bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. Indien je kiest voor achteraf betalen ga je akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van de aanvraag worden de door jouw ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Focum Commerce B.V. Indien akkoord mag je achteraf betalen en ontvangt je van ons de bestelling en een factuur. Deze factuur moet je binnen 14 dagen na factuurdatum betalen. Het versturen van de factuur en de inning van de betaling wordt door ons uitbesteed aan Focum Commerce B.V. Op onze digitale factuur staat aangegeven hoe je (na ontvangst van de goederen en/of diensten) de factuur dient te betalen.

Minimale bestelbedrag is 20 euro en het maximale bedrag is 200. Voor de achteraf betalen optie vragen wij per bestelling een vergoeding van 2 euro.

MisterCash / Bancontact

Voor onze klanten uit België bieden wij MisterCash / Bancontact aan als veilige methode van betalen.